dimarts, 28 de febrer de 2017

OBERTES LES INSCRIPCIONS ON LINE I PRESENCIALS!
Sigues un dels primers cors solidaris que s'uneixen al nostre:

Amb un"click" sobre el cor pots fer la teva inscripció o la teva donació amb "dorsal zero". Fes el primer pas per obrir el cor dels petits a noves esperances en qualitat de vida:

Sé uno de los primeros corazones solidarios que se unen al nuestro:
Con un "click" sobre el corazón hecho por los niños puedes hacer tu inscripción o donación con un dorsal cero. Haz el primer paso para abrir el corazón de los pequeños a nuevas esperanzas en calidad de vida.


La Dra. Montserrat Bosque, des de Pediatria del Parc Taulí, explica l'objectiu del projecte:NEIX LA II CURSA "SABADELL CORRE PELS NENS"

Us presentem la II cursa solidària "SABADELL CORRE PELS NENS". No us perdeu tot el que viurem el dia 28 de maig! 

Tenim un cor fet per nens i nenes amb malalties minoritàries que poden millorar la seva qualitat de vida amb tractaments integratius i busquem 5.000 cors solidaris que vulgueu bategar, córrer i passar un matí inoblidable i solidari amb nosaltres. 

Corrent el dia 28, podrem ajudar als nens i nenes amb malalties minoritàries que són tractats al Servei de Pediatria del Parc Taulí, de Sabadell, un centre de referència per l'atenció de patologies complexes i expert en malalties minoritàries.

Aquesta segona Cursa solidària tindrà un recorregut de 4,2 km per la ciutat. S'iniciarà al Parc Taulí, amb un recorregut pels carrers més importants de la ciutat i acabarà al mateix Parc Taulí, on ho celebrarem amb una gran festa solidària per a petits i grans, organitzada per l'Associació Báilale a la Vida".

La cursa és oberta a tothom, sigui quina sigui la condició física o l'edat. Podrà fer-se corrent, en cotxet, en cadira de rodes, caminant sol, amb amics o en família,.. I si no us agrada córrer o no podeu fer-ho, tindreu moltes formes de poder col.laborar que us anirem explicant.

Comptem amb la col·laboració, de moltes entitats, empreses i amics de la ciutat, per seguir creixent. Si voleu donar-nos suport, només cal que ens escriviu i trobarem la forma.

Des d'aquest blog i des de les pàgines del Facebook: "Sabadell corre pels Nens" i "Báilale a la Vida", podreu estar al corrent de tot el que anem preparant, pel que fa al gran dia solidari.

El dia 28 de maig tenim una oportunitat  per mostrar la vostra solidaritat i estar al costat dels nens i nenes que ho necessiten. No hi falteu! Viurem un dia únic.

El dia 1 de març comencem les inscripcions. Ja us explicarem com fer-ho!


Os presentamos la II cursa solidaria "SABADELL CORRE PELS NENS" ¡No os perdáis todo lo que viviremos el día 28 de mayo!
Tenemos un corazón hecho por niños y niñas con enfermedades minoritarias que pueden mejorar su calidad de vida con tratamientos integrativos y buscamos 5.000 corazones solidarios que querráis correr y pasar una mañana inolvidable y solidaria con nosotros, para hacerlo posible.
Corriendo el día 28 podremos ayudar a los niños y niñas con enfermedades minoritarias, que son tratados en el Servicio de Pediatría del Parc Taulí, de Sabadell, un centro de referencia para la atención de patologías complejas y experto en enfermedades minoritarias.
Esta segunda Cursa solidaria tendrá un recorrido de 4,2 km por la ciudad. Se iniciará en el Parc Taulí, con un recorrido por las calles más importantes de la ciudad y terminará en el mismo Parc Taulí, donde lo celebraremos con una gran fiesta solidaria infantil, organizada por la Asociación Báilale a la Vida ".
La cursa está abierta a todos, sea cual sea la condición física o la edad. Podrá hacerse corriendo, en cochecito, en silla de ruedas, caminando solo, con amigos o en familia,.. Y si no os gusta correr o no podéis hacerlo, tendréis muchas formas de colaborar que os iremos explicando.
Contamos con la colaboración de muchas entidades, empresas y amigos de la ciudad, para seguir creciendo. Si deseas apoyarnos, basta con que nos escribas y encontraremos la forma.
Desde este blog y desde las páginas de Facebook: "Sabadell corre pels Nens" y "Báilale a la Vida", podrás estar al día de todo lo que vamos preparando, con respecto al gran día solidario.
El día 28 de mayo tenéis una oportunidad para mostrar vuestra solidaridad y estar al lado de los niños y niñas que lo necesitan. ¡No faltéis! Viviremos un día único.
El día 1 de marzo comienzan las inscripciones. Os explicaremos como hacerlo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada