diumenge, 28 de maig de 2017

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!!! 
4.214 INSCRITS A LA CURSA I UN MATÍ MÀGIC!


Carta del creador de la cursa, Toni Valverde:

La segona edició de SABADELL CORRE PELS NENS, ha sigut un èxit, gràcies a moltíssima gent:

Gràcies a Pep Molins i Ramon Montllor, que van ser els primers a qui vaig demanar ajuda, per tirar endavant aquest projecte l'any passat.

Gràcies a Maite Fruitós Alivés i Ernest Aguilar, dues persones amb qui aquesta segona edició encara ens hem unit més, sou increïbles, la feina que heu fet no es pot pagar, poques persones conec com vosaltres, ho heu donat tot, tot i que aneu de bolit en el vostre dia a dia.

Loli Gonzalez, un altra grandíssima persona, treballadora, que estima la seva feina i que ho dóna tot per ajudar nens i nenes malalts, un plaer, que de ben segur repetirem.
Alba Foguet, gràcies per tots els teus consells, gràcies per tota la gran feina que has fet, saps que hem d'escriure un llibre. Je je,miraré de riure més eh!, cuida't,que tornarem amb mes força, felicitar-te per la gran parella que feu a BÁILALE A LA VIDA amb la Maite, heu aconseguit fer una grandíssima festa, una forta abraçada.
Dra. Bosque, què dir de vostè? Només cal veure com l'estimen, nens, pares, mares, etc. Una professional de les més grans, recordaré sempre la primera reunió que vam tenir per parlar sobre el projecte DÓNA'LS VEU, gràcies per la seva entrega, professionalitat i amor al seu treball.
Sandra, Sole, Francesc Carrión, Rafa, a tota la Mitja Marató de Sabadell, moltíssimes gràcies per tot, gran feina, tots hem fet un gran equip.
Gràcies a GALVEZ, que sempre està disposat a patrocinar la cursa, inclús quan gairebé ningú donava un euro per la cursa, grans professionals, millors persones, gràcies David.
Gràcies a BARICENTRO, pel seu patrocini, les seves ganes d'aportar i d'entendre les coses, una forta abraçada.
Gràcies al COL·LEGI Jesús SALVADOR I AMPA Jesús SALVADOR, que a part de fer una important donació, es van organitzar tan bé, que van venir gairebé 400 persones de l'escola (professors, pares, mares, alumnes, etc...) a la cursa i van portar també els "peuets" per la decoració del parc.
Gràcies a L'AJUNTAMENT DE SABADELL, per tota la seva col·laboració, en pròximes reunions mirarem de millorar coses, vam parlar d'algunes diumenge i heu mostrat ganes i interès de millorar-les.
Gràcies a totes les escoles que han volgut col·laborar d'una manera o un altre, amb "peuets", compartint la informació, facilitant inscripció, etc...
Gràcies a Institut Arrahona i als seus alumnes que van estar fent tasques de voluntariat, moltes gràcies nois!!!
Gràcies a tots els col·laboradors,DISNOVA, INTERSPORT MOLINS, MALIBU ESPORTIU, KARATE IVAN López, Carnisseria LLOBATERES, VALERO,PABLO-PLANELLAS, COCACOLA, ESCLAT,ANETO, MCDONALS, ESCRIBAHOKOUES, RUNDI; SUSHIROLL, etc...
Gràcies a les 4.214 persones, grans i petits que vau estar diumenge a córrer o caminar i als que vau venir a la Gran festa.
Gràcies a tots els VOLUNTARIS,que no van ser pocs.
Gràcies Críspulo,Jesus,Didac,Diana,Ivan,Lidia,etc....vaya fart de treballar us veu donar aquest cap de setmana.
Gràcies Maribel Patiño, Mayte Calvo Quintana i a tots els que veu fer possible amb les vostres actuacions, activitats, etc...la GRAN FESTA QUE VAM VIURE.
Una forta abraçada a l'ALVARO, que no va poder venir.
Donar una abraçada ENORME, a tots els nens i nenes, que pateixen una malaltia minoritària i que, els que han pogut ens han ajudat moltíssim des del principi, han sigut la força del projecte, la mateixa que fan servir el dia a dia, PAU, AUSIÀS, ROGERDYLAN, ETC...A TOTS moltíssimes gràcies, anims i una fortíssima abraçada, sou molt grans, m'heu donat moltes lliçons en pocs dies.
RECOLLIDA DE DORSALS I INSCRIPCIONS, FINS DIUMENGE. JA HO TENIM AQUÍ!!

RECOGIDA DE DORSALES E INSCRIPCIONES, HASTA EL DOMINGO. YA LO TENEMOS AQUÍ!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada